Zonnepanelen

Ontdek onze zonnepanelen van hoge kwaliteit en innovatieve technologie. Bij ons vind je de kracht van duurzame energie, ondersteund door strenge kwaliteitstests en de nieuwste ontwikkelingen zoals 11BB Perc-cellen en 108 cellen technologie. Maximaliseer je energieopbrengst met onze betrouwbare en efficiënte zonnepanelen.

Jinko 430WP Mono Full Black

Hoog vermogen door riling ribbon technologie
Door de tiling ribbon technologie heeft dit 430 Wattpiek zonnepaneel van Jinko een hoog vermogen per vierkante meter. De cellen liggen dichter op elkaar, waardoor het zeer compacte formaat mogelijk is. De Jinko Tiger Series is de winnaar in de PV Magazine Awards (categorie zonnepanelen) door deze tiling ribbon technologie.

SMBB-technologie
Betere lichtvangst en stroomverzameling voor het verbeteren van het vermogen en de betrouwbaarheid.

Hot 2.0-technology
De N-type module met Hot 2.0-technology heeft een betere betrouwbaarheid en lagere LID/LETID.

PID-weerstand
Uitstekende Anti-PID prestatiegarantie door geoptimaliseerd massaproductieproces en materiaalcontrole.

Verbeterde mechanische belasting
Gecertificeerd om bestand te zijn tegen: windbelasting (2400 Pascal) en sneeuwbelasting (5400 Pascal).

Duurzaamheid tegen extreme omgevingsomstandigheden
Hoge weerstand tegen zoutnevel en ammoniak.

Hanersun 415WP Mono Full Black

Full black zonnepanelen
Een all black of full black zonnepaneel is een zonnepaneel waarbij er geen witte ruitjes tussen de cellen zitten. In tegenstelling tot monokristallijne zonnepanelen, heeft een full black zonnepaneel een zwart gespoten frame. Daarbij is bij het full black zonnepaneel de zogenaamde ‘backsheet’ ook zwart. De volledig zwarte, full black zonnepanelen zijn vaak de mooiste oplossing, maar niet altijd de meest efficiënte voor de opbrengst. Het maakt de panelen namelijk warmer, waardoor er minder opbrengst wordt opgehaald bij dezelfde hoeveelheid zonneschijn.

Poly of mono zonnepanelen
Deze aanduidingen hebben te maken met een verschil in het productieproces van de zonnecellen. Bij een polykristallijn zonnepaneel bestaat elke cel uit meerdere onregelmatig op elkaar aansluitende siliciumkristallen. In tegenstelling tot een monokristallijn paneel, waarbij één enkel siliciumkristal de basis van een zonnecel vormt. Monokristallijne panelen zijn doorgaans zwart, maar kunnen ook blauw van kleur zijn. Deze cellen hebben afgeronde hoeken waardoor er kleine witte ruitjes kunnen ontstaan tussen de cellen. Hierdoor voldoen deze cellen niet aan de eisen voor een full black zonnepaneel.

JA Solar 405WP Mono half-cell

Hoogwaardige kwaliteit voor een gunstige prijs
JA Solar is een van de grootste en snelst groeiende fabrikanten ter wereld omdat ze zeer snel innoveren en vooral een zeer hoge kwaliteit leveren voor een gunstige prijs. JA Solar panelen voldoen aan de allerzwaarste Duitse testen van de TÜV op het gebied van PID bestendigheid en zout- en ammoniak bestendigheid.

De voordelen van 11BB Perc-cellen
Uitgerust met 11BB Perc-cellen biedt de halfcelconfiguratie van de module de voordelen van een hoger uitgangsvermogen, betere temperatuurafhankelijke prestaties, minder schaduweffect op de stroomopwekking, een lager risico van hotspot en een betere tolerantie tegen mechanische belasting.

108 cellen technologie
Mono kristallijn zonnepaneel met de nieuwe 108 cellen technologie. Door de 108 cellen (6x 18 cellen) hebben deze panelen een gunstige temperatuur coëfficiënt voor een hogere opbrengst.

FAQS

Hoe lang gaan zonnepanelen mee?
De levensduur van zonnepanelen bedraagt gemiddeld 25 jaar. Vaak gaan zonnepanelen nog langer mee. Dit maakt zonnepanelen een goede en duurzame investering, waar je lang plezier van hebt.
Is onderhoud van zonnepanelen nodig?
Zonnepanelen hebben in het algemeen weinig onderhoud nodig. Door de schuine hoek van de panelen spoelt de regen het meeste vuil van een installatie af. De panelen zijn ook beschermd met een coating, dat een vuilafstotende werking heeft.
Heb ik recht op subsidies of belastingvoordelen?
Hoewel er sinds 2013 geen landelijke subsidies meer zijn voor de aanschaf en het gebruik van zonnepanelen, blijft er nog wel regionale ondersteuning beschikbaar, raadpleeg hiervoor jouw gemeente. Daarnaast kan overtollige energie die wordt opgewekt maar niet wordt gebruikt, moeiteloos worden teruggeleverd aan je energieleverancier via het salderingsproces.
Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?
De voornaamste voorwaarde om zonnepanelen op jouw dak te laten installeren, is dat je het dak zelf bezit. Als je de ruimte boven je hoofd huurt, bestaat er wellicht nog de mogelijkheid om samen te werken met je verhuurder. Voor woningeigenaren zijn diverse factoren van invloed op de geschiktheid van je dak. Enkele belangrijke overwegingen zijn het oppervlak van het dak, het type dakbedekking, de draagkracht en conditie van het dak, de oriëntatie ten opzichte van de zon en de hellingshoek van het dak.

Ga vandaag nog voor zonnepanelen

whatsapp